STIR_LOGO_BM_ROZE

Eppie Klein: organisatiedeskundige en verbindend coach

Inmiddels heb ik jarenlange bestuurlijke ervaring in o.a het openbaar bestuur, de gezondheidszorg, externe klachtencommissies en onderwijsinstanties. Als ervaringsdeskundige heb ik een bijzondere toepassingsgerichtheid op organisaties en mensen. Bij het opzetten van organisatiestructuren en het begeleiden van organisatieprocessen maak ik gebruik van mijn vaardigheid, kennis en kunde.

 

Vaak word ik getypeerd als mensenkenner. Kenmerken als luisterend en nadenkend, stimulerend en innoverend zijn op mij van toepassing. Kenmerken die ik graag inzet als kerkcoach voor KerkDialoog. Ik weet tegenstellingen te overbruggen en door middel van dialogen verbindingen te leggen. Zo adviseer en begeleid ik kerkelijke gemeenten richting een gezamenlijk draagvlak. De kerkelijke gemeente krijgt zicht op een nieuw perspectief.

 

Met coaching door kerkcoach Eppie Klein wordt u gecoacht door een vakspecialist. Dit is gegarandeerd door aansluiting bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de St!R, het keurmerk voor professioneel begeleiden. Door deze aansluitingen bent u zeker van kwaliteit, integriteit en professionalisme.

Kennismaken met Eppie Klein? Neem vrijblijvend contact op!