Projectteam KerkDialoog

Gijsbert Geluk

G.P. (Gijsbert) Geluk
Projectleider KerkDialoog namens KKA

 

De loopbaan van Gijsbert Geluk (1963) startte bij de Rabobank in Rijnsburg. Hij nam deel aan het eerste HBO-traineeship dat de Rabobank organiseerde: jonge studenten werden opgeleid tot de managers van morgen. Via diverse functies werd hij uiteindelijk statutair directeur bedrijven van een Rabobank.

 

In 2012 maakte hij de overstap naar Direction en trad toe als managing partner. Dit adviesbureau vraagt subsidies en andere vormen van financiering aan voor haar cliënten.

 

Sinds 1 januari 2016 is Gijsbert directeur van KKA, KKG en KKG Adviseurs en als zodanig ook projectleider van KerkDialoog. Hij ervaart het als heel bijzonder om op deze manier van betekenis te zijn voor de kerk. De kerk als plek waar mensen – gelovigen – onderdeel zijn van de gemeente en zo deel uitmaken van het grotere geheel van Gods Koninkrijk.

 

 

Drs. E. (Bert) van Rijssen MBA
Projectleider KerkDialoog namens VKB

 

Bert van Rijssen (1956) werkte als marktonderzoeker en later als marketing verantwoordelijke bij Vendex en het Belgische Spar Retail. In 2005 maakte hij de overstap naar de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Utrecht. Daar was hij werkzaam als hoofd van de afdeling communicatie en fondsenwerving.

 

Sinds 2008 is hij projectmanager van de VKB en als zodanig verantwoordelijk voor de aansturing van het VKB-bureau in Dordrecht.

 

Bert zal de inspanningen van de kerkcoaches van KerkDialoog coördineren. Hij is ervan overtuigd dat de leden van de VKB – bijna alle gemeenten van de Protestantse Kerk – belang hebben bij een geslaagd project KerkDialoog.

 

Kennismaken met ons projectteam? Neem vrijblijvend contact met ons op!